Wat we doen en wat we willen bereiken


Werkzaamheden

Eerste Verdieping is een initiatief van Arne Leeman en Marius van Dalen. Met een achtergrond in de sociale wetenschappen (culturele antropologie, sociale planologie) en een jarenlange ervaring op het gebied van een toegankelijk en bruikbaar internet voor iedereen, waaronder mensen met een leesbeperking en ouderen zonder computerervaring.

Onze werkzaamheden richten zich hoofdzakelijk op het ondersteunen van samenwerking tussen mensen en organisaties door middel van online communities. Met ons community-platform Wikiwijk zijn we actief in het domein van wonen, welzijn en zorg. Daarnaast bieden wij organisaties de mogelijkheid om complexe informatie eenvoudig te beheren en online te publiceren in een voor iedereen toegankelijke vorm. Dit doen we bijvoorbeeld op het gebied van welstand en ruimtelijke kwaliteit nota's. 

Missie

Onze missie is kortweg het verbinden van mensen door het slim toepassen van internet techniek. Vertaald naar het aandachtsveld van wonen, zorg en welzijn betekent dit het realiseren van online communities waarin mensen en organisaties elkaar ontmoeten en waarmee ze hun samenwerking  kunnen ondersteunen binnen buurt, wijk, dorp of andere netwerken.

Eerste Verdieping ziet hier voor zichzelf een verbindende rol weggelegd: we koppelen techniek maar bovenal mensen.

Vragen?
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.
Dit veld is verplicht.